Refurbished laptop Acer Travelmate Spin

  • Intel Celeron N3450 Quadcore
  • 4GB RAM
  • 64GB SSD
  • 11,6″ Full HD IPS scherm
  • Touchscreen
  • Windows 11 Pro
  • Voedingskabel
  • 3 Maanden garantie


Een uitgebreid assortiment laptops vind je in onze winkel!

Travelmate Spin- Re-cycled

Wat is refurbished?

Heb je weleens gehoord van het woord “refurbished”? Het is een Engels woord dat “gereviseerd” betekent, en het wordt veel gebruikt in de IT- en computerwereld. Het idee erachter is dat producten die eerder zijn gebruikt, worden gecontroleerd, gerepareerd en vervolgens opnieuw worden verkocht voor hergebruik. Het is eigenlijk een manier om afgedankte elektronica, zoals conputers, laptops en smartphones een tweede leven te geven.

Re-Cycled - Circulaire ICT - Wij halen alles uit ieder device, van bedrijf naar consument.

Wij repareren en upgraden ook

Bij ons kun je niet alleen terecht voor het kopen van refurbished producten, maar ook voor het repareren en/of upgraden van je huidige laptop of computer! We begrijpen hoe belangrijk het is om je apparaten in topconditie te houden en aan te passen aan je behoeften. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij eventuele reparaties of upgrades die je nodig hebt. Of het nu gaat om trage prestatie van een laptop of computer, behoefte aan meer geheugen en opslagruimte, wij kijken graag mee en hebben in veel gevallen de oplossing voor je.

Re-Cycled ICT - Wij halen alles uit ieder device, van bedrijf naar consument.

Waar komen de producten vandaan?

Over de hele wereld worden elk jaar miljoenen verschillende smartphones, tablets en laptops geproduceerd en gekocht door verschillende gebruikers, waaronder consumenten en bedrijven. Ons bedrijf en onze partners zijn gespecialiseerd in het opkopen en/of “refurbishen” (reviseren) van deze tweedehands goederen, restvoorraden, retourgoederen en zakelijk afgeschreven goederen van bedrijven en consumenten.

Neem contact op

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je meer weten over refurbished apparaten of de meedoenregeling waar we aan mee doen? Neem gerust contact met ons op.