Zakelijk

Ons doel is om ervoor te zorgen dat de hardware in jouw organisatie zo lang mogelijk meegaat door reparaties, updates en vernieuwingen uit te voeren. Hierdoor kunnen we de levensduur van jouw IT-apparatuur, afhankelijk van jouw gebruikswensen, verlengen tot wel 3-5 jaar. We streven ernaar om je te voorzien van duurzame en kostenefficiënte oplossingen, zodat jouw bedrijf optimaal kan blijven functioneren.

Re-Cycled ICT - Wij halen alles uit ieder device, van bedrijf naar consument.

Circulaire economie

Nederland is begonnen met haar transitie naar een Circulaire Economie (CE). Hiervoor is de missie gesteld om in 2050 een 100% circulaire economie te hebben in Nederland. De Europese Commissie definieert Circulaire Economie als activiteiten waarin de waarde van producten, materialen en grondstoffen zo lang mogelijk in de economische keten blijft, en waarbij de hoeveelheid gegenereerd afval minimaal is.

Zakelijk refurbished

Bij onze dienstverlening staat duurzaamheid centraal. Door refurbished apparaten te verkopen, dragen we bij aan een circulaire economie. In plaats van apparaten weg te gooien na gebruik, geven we ze een tweede leven door ze op te knappen en opnieuw te verkopen. Hierdoor verlengen we de levensduur van elektronische apparaten en verminderen we elektronisch afval.

Milieuvriendelijke Keuze

Het produceren en verschepen van nieuwe IT-apparatuur heeft een aanzienlijke belasting voor het milieu. Door te kiezen voor refurbished apparaten maken onze klanten een milieuvriendelijke keuze. Het hergebruiken van elektronica vermindert de vraag naar nieuwe productie, wat bijdraagt aan een groenere toekomst.

Social Return: Samen Bouwen aan een Betere Toekomst

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven de kracht hebben om positieve verandering teweeg te brengen. Social Return is onze manier om dit in de praktijk te brengen. We begrijpen dat zakelijk succes niet alleen wordt gemeten in cijfers, maar ook in het vermogen om kansen te creëren voor degenen die dat het meest nodig hebben en om zorg te dragen voor onze planeet.

Een refurbished laptop voor de toekomst van Rachel.

Leerwerkplek voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wij geloven in sociale verantwoordelijkheid. We zijn een leerwerkplek waar we jongeren met affiniteit voor ICT en een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven. We bieden hen een stimulerende omgeving waar ze kunnen leren en groeien binnen onze organisatie. We zijn er trots op dat we op deze manier een bijdrage leveren aan de maatschappij en kansen creëren voor deze jongeren.