Over ons

Bij ons staat duurzaamheid centraal. Door refurbished apparaten te verkopen, dragen we bij aan een circulaire economie. In plaats van apparaten weg te gooien na gebruik, geven we ze een tweede leven door ze op te knappen en opnieuw te verkopen. Hierdoor verlengen we de levensduur van elektronische apparaten en verminderen we elektronisch afval.

Re-Cycled-circulaireICT

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Onze refurbished apparaten ondergaan een grondige controle en worden volledig getest voordat we ze aanbieden in onze winkel. We vervangen defecte onderdelen en classificeren de apparatuur op basis van uiterlijk. Zo kunnen onze klanten met vertrouwen duurzame producten kopen.

Duurzaamheid en Circulaire Economie

Door refurbished apparaten te verkopen, dragen we bij aan een circulaire economie. In plaats van apparaten weg te gooien na gebruik, geven we ze een tweede leven door ze op te knappen en opnieuw te verkopen. Hierdoor verlengen we de levensduur van elektronische apparaten en verminderen we elektronisch afval.

Milieuvriendelijke Keuze

Het produceren en verschepen van nieuwe IT-apparatuur heeft een aanzienlijke belasting voor het milieu. Door te kiezen voor refurbished apparaten maken onze klanten een milieuvriendelijke keuze. Het hergebruiken van elektronica vermindert de vraag naar nieuwe productie, wat bijdraagt aan een groenere toekomst.

Persoonlijke aanpassingen

Bij de aanschaf van laptops en computers bieden we onze klanten de mogelijkheid om de specificaties te kiezen, zoals geheugen en opslag. Voor verkoop controleren we de refurbished producten opnieuw en voegen we indien gewenst de gekozen onderdelen toe. Zo zorgen we ervoor dat de apparaten voldoen aan de persoonlijke behoeften van onze klanten.

Een refurbished laptop voor de toekomst van Rachel.

Leerwerkplek voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt

Bij onze onderneming geloven we ook in sociale verantwoordelijkheid. We zijn een leerwerkplek waar we jongeren met affiniteit voor ICT en een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven. We bieden hen een stimulerende omgeving waar ze kunnen leren en groeien binnen onze organisatie. We zijn er trots op dat we op deze manier een bijdrage leveren aan de maatschappij en kansen creëren voor deze jongeren.

Neem contact op

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je meer weten over refurbished apparaten? Neem gerust contact met ons op.