Consument

Bij onze dienstverlening staat duurzaamheid centraal. Door refurbished apparaten te verkopen, dragen we bij aan een circulaire economie. In plaats van apparaten weg te gooien na gebruik, geven we ze een tweede leven door ze op te knappen en opnieuw te verkopen. Hierdoor verlengen we de levensduur van elektronische apparaten en verminderen we elektronisch afval.

Re-Cycled ICT - Wij halen alles uit ieder device, van bedrijf naar consument.

Wat is refurbished?

Heb je weleens gehoord van het woord “refurbished”? Het is een Engels woord dat “gereviseerd” betekent, en het wordt veel gebruikt in de IT- en computerwereld. Het idee erachter is dat producten die eerder zijn gebruikt, worden gecontroleerd, gerepareerd en vervolgens opnieuw worden verkocht voor hergebruik. Het is eigenlijk een manier om afgedankte elektronica, zoals conputers, laptops en smartphones een tweede leven te geven.

Re-Cycled - Circulaire ICT - Wij halen alles uit ieder device, van bedrijf naar consument.

Wij repareren en upgraden ook

Bij ons kun je niet alleen terecht voor het kopen van refurbished producten, maar ook voor het repareren en/of upgraden van je huidige laptop of computer! We begrijpen hoe belangrijk het is om je apparaten in topconditie te houden en aan te passen aan je behoeften. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij eventuele reparaties of upgrades die je nodig hebt. Of het nu gaat om trage prestatie van een laptop of computer, behoefte aan meer geheugen en opslagruimte, wij kijken graag mee en hebben in veel gevallen de oplossing voor je.

Re-Cycled ICT - Wij halen alles uit ieder device, van bedrijf naar consument.

Waar komen de producten vandaan?

Over de hele wereld worden elk jaar miljoenen verschillende smartphones, tablets en laptops geproduceerd en gekocht door verschillende gebruikers, waaronder consumenten en bedrijven. Ons bedrijf en onze partners zijn gespecialiseerd in het opkopen en/of “refurbishen” (reviseren) van deze tweedehands goederen, restvoorraden, retourgoederen en zakelijk afgeschreven goederen van bedrijven en consumenten.

Hoe gaan jullie te werk?

Wat we doen is dat we deze producten zorgvuldig controleren op defecten, uiterlijk en kwaliteit, en dit alles doen we binnen de hoge kwaliteitsnormen die we hanteren. Zo willen we ervoor zorgen dat onze refurbished producten voldoen aan onze strengste eisen voordat we ze weer aanbieden voor hergebruik. Op deze manier geven we deze apparaten een tweede kans om weer te schitteren en te voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Re-Cycled ICT - Wij halen alles uit ieder device, van bedrijf naar consument.

Sociale verantwoordelijkheid

Wij geloven in sociale verantwoordelijkheid. We zijn een leerwerkplek waar we jongeren met affiniteit voor ICT en een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven. We bieden hen een stimulerende omgeving waar ze kunnen leren en groeien binnen onze organisatie. We zijn er trots op dat we op deze manier een bijdrage leveren aan de maatschappij en kansen creëren voor deze jongeren. 

Duurzaamheid

Door deze duurzame aanpak willen we bijdragen aan het verminderen van elektronisch afval en het bevorderen van een milieuvriendelijke benadering. We zijn toegewijd om kwalitatief hoogwaardige refurbished producten aan te bieden, zodat onze klanten kunnen genieten van betaalbare en betrouwbare elektronica. We hopen dat onze inspanningen helpen om een verschil te maken en bij te dragen aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Neem contact op

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je meer weten over refurbished apparaten? Neem gerust contact met ons op.